Wie zijn wij

Even kennismaken


Wij zijn Ger ('67) en Petra Pelzer ('73) beiden geboren en getogen in Zuid-Limburg. Al meer dan 20 jaar delen wij lief en leed met elkaar en in 2014 werd ons geluk helemaal compleet met de geboorte van onze dochter Bijou. We houden van de natuur, gezelligheid, lekker eten en maken graag gebruik van al het moois dat Zuid-Limburg en de wijde omgeving te bieden heeft. Een wandeling in de natuur, een pretpark- of dierentuinbezoek, gezellig winkelen, een braderie of rommelmarkt of een ijsje eten met onze kleine meid of gewoon lekker thuis met vrienden.

 

Onze vorige woning in het heuvelland in het buitengebied van Vaals bood de mogelijkheid voor al het bovenstaande maar toch miste er iets. Na een zoektocht van een aantal jaren hebben we de voor ons geschikte locatie in het Heuvelland gevonden om onze droom te verwezenlijken: leven, wonen en werken in het hart van Zuid-Limburg met de mogelijkheid om onze Limburgse trots op "het Zuiden" ook te kunnen delen met anderen. Op een unieke locatie, midden in de stilte en pracht van de natuur maar toch ook dichtbij de levendigheid en gezelligheid van dorpen en steden in de regio, hebben wij ons thuis gevonden. 

 

Graag nodigen wij u uit om van onze Limburgse "way of life" te komen genieten in een van onze vakantiewoningen de Keutenberghuisjes. Wij bieden u hierbij de mogelijk om heerlijk zelfstandig en in alle privacy te genieten van uw verblijf. Uiteraard delen wij graag onze kennis en ervaringen over de regio, geven we tips over leuke activiteiten die gepland staan in de buurt, drinken we samen een drankje onder de notenboom en genieten we van de ondergaande zon over onze hertenweide als u dat ook gezellig vindt!  En ook Bijou vindt het leuk om samen met de kleine gasten op ons omheinde perceel te spelen. Ze deelt graag haar trampoline, schommel en ander speelgoed.