Beoordelingen 't Bakhoes

Sinds januari 2020 verhuren we onze huisjes via Natuurhuisje.nl waarbij we tot op heden enkel lovende recensies hebben mogen ontvangen !!

 

 

 

Beoordelingen 't Huuske

Sinds januari 2020 verhuren we onze huisjes via Natuurhuisje.nl waarbij we tot op heden enkel lovende recensies hebben mogen ontvangen !!

 


30 april 2018 - Richard, Evi (10) & Jurre (10) / Valkenburg 

Bedankt voor de leuke maand. Het ijsje was lekker, de weddenschap was leuk en jullie hebben ons verwent. De hertjes waren leuk, het uitzicht was mooi. Bijou, Ger en Petra bedankt, tot snel !!

Groetjes Jurre

 

Hoi Ger, Petra en Bijou,

Bedankt voor alles ! Het spelen en de grappen...(ik hoop dat Ger snel gevonden wordt :)...... )

Groetjes Evi

 

De maand april 2018 mogen verblijven in het authentieke pittoreske bakhuis, mede dankzij de flexibele instelling van Ger en Petra. De kleine nog benodigde aanpassingen konden nog wel even wachten. Uitermate "warm" en gastvrij ! Alles kan en niets moet. Kids en papa vonden het een zeer aangenaam verblijf. Mijn dank is groot! Een verblijf dat aan iedereen is aan te raden, leuk met familie en kinderen. Dan heeft Bijou ook altijd iemand om mee te spelen. We komen zeker nog eens langs.

Thx Richard 


 

14 april 2018 - Sandra de Haas / Meppel

En dan zit je zomaar te bbq’en op de Keutenberg. Wat een Limburgse gastvrijheid!


16 maart 2018 - Bas / Den Haag

 Bedankt dat we hier van het mooie huisje mochten genieten. het landschap en uitzicht was heel mooi, vooral met al die sneeuw. Bedankt voor de gastvrijheid en de goede zorgen. Voor het eerst hier, maar vast niet voor het laatst. Tot de volgende keer !


16 maart 2018 - Manuel dos Santos / Rotterdam

Wij "de mannen" van Bevico voelen ons vereerd dat we als eerste gebruik mogen maken van dit leuke huisje op de Keutenberg. We voelen ons zeer welkom en zijn vriendelijk ontvangen door Ger, Petra en kleine Bijou (die leuke tekeningen voor ons maakt en af en toe een presentje achterlaat op ons ontbijtbord). In de drie weken dat we hier mochten verblijven voor werkzaamheden in Maastricht zijn we flink in de watten gelegd. We zijn niets tekort gekomen. De omgeving is mooi met prachtige heuvellandschappen en leuke dorpjes. Ook al zijn we hier voor werk, het voelt als vakantie. Het huisje is knus en gezellig, perfect voor met zijn tweetjes of een gezin. Voor 4 mannen, 3 weken lang was het soms wat onhandig met douchen voor en na het werk. Maar dat is de situatie, niets ten nadele van het huisje.

We wensen Ger, Petra en Bijou succes en dat er nog velen na ons gebruik zullen maken van dit leuke huisje. 

Tip: in Valkenburg zijn veel leuke restaurants